Recept på GI-knäcke
Sugen på att testa något annorlunda knäckebröd? Testa detta GI-knäcke! Ett annorlunda men samtidigt gott och nyttigt knäckebröd.
**Blanda:
**2 dl majsmjöl
1/2 dl linfrö
1/2 dl sesamfrö
3/4 dl solrosfrö
1/4 dl pumpakärnor
Häll i:
1/2 dl olivolja
2 1/2 dl kokande vatten
Bred ut på bakplåtspapper i en långpanna (hela papperet ska täckas). Strö över flingsalt. Grädda i 150 grader i 1 timma.
Sen va det klart!
/ Lisa
Medarbetare på Träning iFokus
Majsmjöl, är det maizena som menas då eller är det något annat?
Låter som ett gott bröd så det kommer absolut testas någon gång
_**/Mvh Anne
**~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
_Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!
#1. Maizena går bra :)
Jag använde majsmjöl från märket Olda. Det heter Ströbröd Majsmjöl, vet inte om det är både ströbröd och majsmjöl i, men det funkade bra :)
/ Lisa
Medarbetare på Träning iFokus
Det låter riktigt gott!
Jag har kommit fram till att Maizena majsstärkelse funkar alldeles utmärkt att använda.
/ Lisa
Medarbetare på Träning iFokus