2011-07-05 00:21 #0 av: [Malin]

Helgen 3-5 juni pågick Yoga Games på Svenska Mässan i Göteborg. Yoga Games är ett yogaevent för både nybörjare såväl som vana yogis och man kunde medverka på både klasser med välkända instruktörer, lyssna på olika föreläsningar samt delta i workshops.

Yoga Games kickade igång för första gången den 3 juni på Svenska Mässan i Göteborg och dagen bjöd på workshops tillsammans med kända yogis som Tiffany Cruikshank, Duncan Wong, Katy Appleton och Jonathan Monks.

Lördagen följde med bland annat Hot Mojo med Monika Björn, Yoga Dance Flow med James D' Silva, Let's lead with the heart med Camilla Bergström och föreläsningar med bland andra David Regelin, Blossom Tainton och Peter Niemelä.

På söndagen fick jag äntligen delta i klasser själv efter att ha varit volontär under både fredagen och lördagen. Fyra pass och en föreläsning var inbokad, men det var att ta i och det kände jag väldigt snabbt. Morgonen startade i alla fall med Apple Heart Flow med Katy Appleton som följdes av en föreläsning med Marian Papp, och därefter blev det Mojo Yoga med Johanna Andersson. Därefter insåg jag mina begräsningar och satte mig på bussen hem, full av ny energi och självinsikt!

Om ni vill läsa mer om eventet så kika in på hemsidan, YogaGames.org!

Yoga Games är tillbaka 2012 igen så boka in datumen 18-20 maj om du vill delta då!