Tråden är låst och inga nya kommentarer kan skapas
Tävlingar

Var med och tävla!

2010-10-27 10:44 #0 av: [Malin]

Nu kör vi igång en riktigt rolig tävling där ni har möjlighet att vinna en träningsväska från Les Mills. Kika här för att läsa mer!

TÄVLING.jpg

Det du behöver göra för att ha chans att vinna väskan är:
- Skriv ner ditt bästa minne från ett Les Mills-pass (ex. BodyBalance, BodyCombat, BodyPump) i kommentarsfältet nedan eller maila mig ditt minne på nilmablogg@gmail.com

Jag utser en vinnare den 14/11

Läs mer om Les Mills och deras olika program här!

/Malin

Sajtvärd på Litteratur

Anmäl
2010-10-29 23:04 #1 av: MeMilly

Jag har inte tränat på hur länge som helst! Men för ett tag sedan så köpte jag mig äntligen ett träningskort och det första passet blev BodyCombat.  Det var riktigt tufft och jag ville ge upp så många gånger. Mot slutet av passet skulle vi bara slå, allt vad vi hade och jag fick ny kraft och gav allt. Det var en riktigt härlig känsla, att man kan vara så totalt slut som jag var men att ett pass ändå kan ge en sån energi att bara ge!!! Stor tumme upp! (trots den otroligt ömmande träningsvärken dagarna efter).

Anmäl
2010-10-31 00:05 #2 av: anneliebottne

Super Saturday 2010 - Bodycombat med Dan Cohen och Pernilla Blomqvist + 1 till instruktör i Globen, underbart! Stämningen var hur bra som helst och de levererade en grym klass med otrolig energi - höjdpunkten var när de slogs med varandra på scenen och spelade som bara den. Trots att jag normalt inte är ett combatfan var detta helt grymt!

Anmäl
2010-11-04 21:26 #3 av: loui87

Svårt o välja EN gång, alla bodycombact pass är grymma.. Man ger allt vad man kan, till slut har man gett all energi..

Är man arg, sur ledsen så tar man ut de på ett combact pass.. och de gör jag, efteråt mår jag så mycket bättre =)

Längtar redan till mitt nästa pass på tisdag!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.