Recensioner

Whey-80 - Vassleprotein av hög kvalitet!

2010-11-14 13:35 #0 av: SgtErikson

Beskrivningen av proteinpulvret Whey-80 enligt Bodystore.com är "100% Vassleprotein av mycket hög kvalitet!". Vi har här testat och recenserat pulvret med chokladsmak!

mini.jpg

Jag måste säga att jag blev glatt överraskad utav detta pulver. Jag trodde att det skulle vara lite i påsen, att det inte skulle smaka gott eller göra så att jag mådde dåligt. Men påsen jag köpte var på 1 kg och då man ska ta 1dl varje gång så räcker det länge. Om man blandar det med mjölk så smakar det som Pucko dessutom.

Om jag inte skulle ha något annat hemma så skulle jag gott och väl kunna välja att dricka detta. Jag vet dock ej om det har haft någon effekt på mig än, men det återstår att se.

En fördel när man dricker detta är att ha en shaker, gärna med ett litet ihåligt lock på insidan som minskar klumparna i det hela.

---------------------------------

Pulvret sägs, enligt hemsidan, ha en mycket hög kvalitet och det är ett bra utbud på smaker. Med protein eller proteintillskott hjälper man musklerna att återhämta sig samt bygger upp musklerna. Får man inte i sig tillräckligt med protein kan muskelmassan minskas. Whey-80 är en produkt från Star Nutrition.

Proteinpulvret kan bland annat inhandlas på Bodystore.com där du får 1 kg för 149 kronor. Pulvret finns i smakerna choklad, vanilj, banan, hallon, jordgubb, naturell och mintchoklad.

Anmäl
2010-11-14 13:45 #1 av: [Malin]

Jag håller med, det smakar som Pucko :)

/Malin

Sajtvärd på Litteratur

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.