Recensioner

Tränings- och hälsotidningar

2010-12-16 16:24 #0 av: [Malin]

Det här med tränings- och hälsotidningar är verkligen en djungel! Det finns många olika, till olika målgrupper, med olika innehåll men det är svårt att hitta rätt tidning som har den rätta balansen för en själv. Jag har provat ett par olika några gånger och här kommer mitt lilla utlåtande.

iForm - Jag gillar tidningens utformande och den har en del bra tips men det är för lite grejer som passar mig!

Må Bra - Har tidigare varit prenumerant på denna men det enda jag tycker passar mig i den är recepten. Det känns dessutom som att de har en något äldre målgrupp.

ToppHälsa - Känns fräsch men har ett stort fokus på hälsa! Inte riktigt det jag är ute efter men den är helt okej!

Fitness Magazine - Jag läste ett eller två nummer och sedan var jag prenumerant! Denna är den tidningen som passar mig absolut bäst med en jämn fördelning av träning, tips, recept och annat kul.

Aktiv Träning - Jag har bara hunnit ge denna en chans men nej, inget för mig.

Blossom Magazine - Jag har alltid gillat Blossom och jag gillar även denna tidningen. Det finns många bra tips på både träning, hälsa och kost men det är något som saknas som jag inte riktigt kan sätta fingret på.

tidningar.jpg

 

/Malin

Sajtvärd på Litteratur

Anmäl
2010-12-16 17:32 #1 av: Bergspuman

Min favorit har också alltid varit Fitness Magazine, men ibland orkar jag inte med alla hurtbulliga tips om HUR MAN SKA GÖRA.

Det är väl latmasken i mig haha Glad

Anmäl
2010-12-17 23:54 #2 av: LaSadie

Min favorit är ToppHälsa. Då jag är intresserad av hälsa så är det helt i min linje Glad Måste ha hälsa för att orka träna Flört

Anmäl
2010-12-18 13:23 #3 av: [Malin]

#2 Hehe, ja det är sant! Alla har vi ju olika smak :)

/Malin

Sajtvärd på Litteratur

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.