2011-02-02 15:45 #0 av: [Malin]

Precis som vi recenserade release nummer 45, kommer här också en liten recension på nummer 46. Jag har hunnit köra den ett par gånger men precis som jag skrev förra gången är det en release som jag inte älskar på en gång, utan det tar några gånger.

1. Teenage Dirthouse (Topmodelz Radio Edit) - Patrick McFly / Black Betty - Masia

Jag har hört en del dåligt om uppvärmningen när det gäller denna releasen och ja, det stämmer. Man kanske har blivit lite bortskämd med grymma uppvärmningslåtar i de tidigare releaserna men dessa är tyvärr bottennapp!

2. Shut Up & Kiss Me - Spacegliderz

Här kommer, som tur är, en helt okej låt! Vi kör hook-upper-hook, vilket är en lite skum kombination om du frågar mig, och det är lite svårt att hänga med de första gångerna men överlag är det en bra låt.

3. Truly, Madly, Deeply (S&B Remix) - Cascada

Kort och en ganska enkel låt! Cascadas låtar är helt okej och även denna. Finns inte så mycket mer att säga egentligen!

4. Kalinka (Russian Hit Mix) - Captain Jack / Kalinka - Za No Za

Haha, gissa om jag blev förvånad första gången jag provade releasen! Det är en något skum låt men på sätt och vis ganska härlig.

5. Contagious - Boys Like Girls

En av de sämre låtarna, tyvärr. Man gör det man ska men så mycket mer är det inte!

6. Spitfire - GhostHunter

Dags-att-mörda-benen! Benen får verkligen jobba och efter denna låten blir mina som spagetti. Riktigt härligt! Ett plus för musiken också faktiskt.

7. Braveheart 2006 - Frantic & Gammer

Pilbågar, cats dance, armbågar och "knän som växer" kan man sammanfatta denna låten med. Jag har inte riktigt kommit underfund med vad jag verkligen tycker om den ännu!

8. I Surrender (Hixxy Hardcore Remix) - Cadence

Skön låt att avsluta med med härliga slag! Om inte lyckoruset har infunnit sig än så gör det nästan garanterat det här.

9. Take It Off - Ke$ha

Nu när man har haft två releaser på sig att klara av alligatorn, så plockar de bort den! Nä, skämt åsido. Den finns inte med i alla fall och det är fokus på mage. Helt okej!

10. Wait Till You See My Smile - Alicia Keys

Det finns oftast inte så mycket att säga om dessa låtarna då de inte skiljer sig särskilt mycket. Det är ungefär samma stretchövningar och musiken är lugn och behaglig!

Les Mills