Annons:
Etiketttips-inspiration
Läst 6284 ggr
[Malin]
5/26/10, 11:53 PM

5 tips till dig som ska börja träna

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Några av oss är träningsglada, andra är inte. Vi kanske vill börja eller så känner vi oss pushade att göra det men så finns inte motivationen. Här kommer några tips till dig som saknar motivation.

- Fundera ut vad för typ av träning du vill göra. Om du inte vill gymma eller gå på pass, gör inte det. Om du vill simma, gör det istället!

- Lägg inte pengar på saker som du vet med dig att du inte kommer använda (exempelvis löparskor). Det kommer snarare sänka motivationen när du inser att de aldrig blir använda.

- Försök få med en vän, familjemedlem eller partner som tränar med dig. Ofta blir det roligare om man är två.

- Utmana dig själv och andra. Tävla mot någon i exempel viktminksning per vecka, antal träningspass eller antal brända kalorier.

- SÄTT UPP ETT MÅL OCH STRÄVA EFTER ATT NÅ DET! Hur du gör är helt upp till dig men det är viktigt att ha ett mål för att komma någonstans.

iStock_000010725811XSmall.jpg

Annons:
MeMilly
5/27/10, 4:23 PM
#1

Riktigt bra tips! Håller med, MÅL tror jag är superviktigt!

SgtErikson
5/29/10, 6:14 PM
#2

Alltid bra med tips sådär i starten!


[Tassy]
6/1/10, 4:38 PM
#3

Bra tips, men jag vill uppmärksamma på att inte ta för seriöst på vikt/kaloritävlande, det kan lätt slå fel. Delmål och ett fast mål är en bättre metod för en del. Glad

[Malin]
6/1/10, 9:07 PM
#4

#3 Givetvis går det lika bra att tävla fram till delmålen :) Det var ju bara exempel jag hade skrivit :)

NaimaG
6/3/10, 6:00 PM
#5

En annan sak som är bra att tänka på är att inte göra mer än vad man klarar av samt ha regelbundna träningspass. Motionen spelar roll på hur länge du motionerar, styrkan spelar roll på hur mycket vikt du lyfter. Avslutar man tränandet tvärt pga sjukdom/skada eller dyligt så faller styrkan lätt i grunden men motionen går i lätta kurvor, den är alltså lättare att hålla.

LaSadie
6/5/10, 3:19 PM
#6

Ett annat tips är att man ska ha mål men sätt inte alltför höga mål så man tappar sugen när det inte händer så fort man vill att det ska gå.

Annons:
Jojaton
6/6/10, 12:42 AM
#7

Bra tips! :)

Johanna - Instagram

Upp till toppen
Annons: